Oorkanaal: Wijk van de Maand en wij zijn erbij.

De Gentse Kanaalzone is in september Wijk van de Maand. In dit kader vonden de eerste week van september al twee activiteiten plaats: een vriendschappelijk voetbalwedstrijd tussen FC SKW en vzw Heikom op 3 september, en de seniorenmaaltijd met bingo-namiddag op 5 september. Wij waren er ook bij en maakten foto’s, opnames en nodigden mensen uit om hun favoriet geluid toe te voegen aan de caravan. Ondertussen werkte ook Bruno Vandenberghe verder aan de buitenkant van de caravan, waarbij hij zich laat inspireren door wat hij ziet en hoort in de Kanaalzone.

Kerk Desteldonk Kerk Mendonk Kerk Sint-Kruis-Winkel

Hierboven staan foto’s van de kerken van Sint-Kruis-Winkel, Mendonk en Desteldonk. Op de bingo-namiddag deden wij een korte quiz met de senioren: we lieten opnames horen van de respectievelijke klokken om de senioren te laten raden welke klok van welk dorp was. Je kunt de opnames van de kerkklokken hieronder beluisteren.


Caravan gaat vooruit BvdB I

Het werk van Bruno Vandenberghe tot nu toe.

DSC04670

Ik hou van het geluid van regen op m’n dak.

DSC04634 DSC04638

IMAG1725 IMAG1731

IMAG1722 IMAG1754

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *