Oorcaravan

De oorcaravan reist rond in de kanaalzone. Het interieur wordt wit geschilderd. Waarom? Om beschreven en betekend te worden door de bewoners van de kanaaldorpen. Wij willen graag weten wat jullie favoriete geluid is of welk geluid jullie bijzonder vinden of gewoonweg mooi. Heb je een idee? Kom dan gewoon langs in de caravan en schrijf het op je favoriete plekje in de caravan. Een foto of een tekening mag ook, of een kattebelletje of wat dan ook. De caravan wordt op deze manier een reizend museum over de geluiden van de kanaaldorpen.

De oorcaravan

De oorcaravan

Je kunt ook langs komen om een apparaatje te lenen waarmee je geluiden kunt opnemen.

Hou dus in de gaten als de caravan in je buurt staat en spring gerust eens binnen, als hij open is! Mailen of bellen voor een afspraak kan ook: jurgen@aifoon.org of 0485/024957.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *