Meldpunt voor fascinerende geluiden

[fɑsiˈnerәnt]

  • heel interessant en boeiend ­wat je aandacht in beslag neemt ­betoverend
  • intrigerend
  • enerverend
  • aantrekkingskracht uitoefenend

Aifoon gaat op zoek naar de meest fascinerende geluiden van uw regio! We willen dit doen met medewerking van de mensen die deze regio het beste kennen: de bewoners.

Welk geluid trekt uw aandacht? Welk geluid vindt u interessant of boeiend? Door welk geluid wordt u betoverd of bewogen? Laat het ons weten en wij kunnen helpen om het vast te leggen. Geef een seintje aan Jürgen De Blonde van Aifoon op het nummer 0485/024957 of via e­mail op jurgen@aifoon.org of spring gewoon binnen in onze caravan als u hem ziet staan.

We hebben materiaal bij om geluiden op te nemen dat u kunt ontlenen in de caravan. Of anders komen we, na afspraak, gewoon bij u langs om het zelf op te nemen. Op deze manier hopen wij de fascinerende geluiden van de Kanaaldorpen in kaart te brengen en de buurt beter te leren kennen.

Of heeft u misschien een idee om uw buurt op te leuken met een fijn geluid? Laat het ons zeker weten en we kunnen zien wat we voor u kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *