The City Rings

Binnen het Oorkanaal project van Aifoon kozen we voor de negende editie van The City Rings voor de basisschool in Sint-Kruis-Winkel. The City Rings is een internationaal project waarbij kinderen geprikkeld worden om hun ervaring over de auditieve omgeving (school – woonplaats) op een artistieke manier uitten en hun ervaringen uitwisselen met andere scholen binnen Europa. Via workshops die simultaan verlopen in de verschillenden landen, leren kinderen stap voor stap om hun eigen audio composities te maken aan de hand van zelf opgenomen geluiden en zo wisselen ze sonic postcards uit.

Van 5 mei tot en met 16 mei waren we dus te gast in de Sint-Laurensschool in Sint-Kruis-Winkel. Een van de eerste stappen in het project is het opnemen van de schoolbel. Dat deden we dan ook gezwind en de foto hiernaast wouden we niet weerhouden.

Meer info over het project kan je hier vinden.

opname van de schoolbel...

opname van de schoolbel…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *